Sara ❤️ Erik


I början av September åkte jag och Fröken Fotografi (Ellen Karlsson) till Motala för att fotografera Sara och Eriks bröllop. Vi började dagen hemma hos dem där de hade en first look och fick se varandra i sina bröllopskläder för första gången. Saras klänning hade hennes mamma VIRKAT. Så vackert och imponerande, och personligare kan det knappast bli?


Parets tre barn samt best man och tärnor hängde därefter med för en porträttfotografering vid vattnet. Vi fick där superfina bilder, både med mer helhet och minnesvärda detaljer, som att hela brudföljet alla hade likadana vita sneakers. :)


Därefter blev det dags för vigsel ute i det gröna, och brudparet anlände i inget mindre än en traktor! Vigseln var väldigt kärleksfull och genuin, och barnen var högst delaktiga; yngsta sonen var ringbärare och dottern läste upp en egen dikt (då kom även mina tårar vill jag lova). Sedan kom finalen: Vid vigselns slut BUGGADE brudparet ut genom mittgången! Det satte standarden för resan av kvällen, helt klart!


Därefter blev det många kramar och mingel, innan det blev dags för oss fotografer att avvika för dagen.


← Tillbaka

Brudparets ord


"Vid första mötet med Jenny så fick man direkt en känsla av lugn och trygghet.  Hon var fantastisk med att möta upp barnen i familjen så att även de skulle känna sig trygga vid fotograferingen. Vi är så nöjda med många av hennes bilder då hon är duktig på att få med detaljer i sina foton och använde sig av omgivningen på ett kreativt sätt. Oändligt tacksamma för bilderna!"