Företagsfotografering eller personal branding i Linköping


Jag hjälper dig som företagare att visa vem du är och vad du gör! Det spelar ingen roll om du är författare, musikproducent, föreläsare, ölbryggare, eller något helt annat. Jag tar porträtt och verksamhetsfoton för enskilda företagare upp till till medelstora företag/organisationer.

Portfolio

"Bilderna är klockrena för att visa upp min verksamhet och jag har fått mycket positiv feedback för dem."

Martin W.

Paket – Företagsfotografering


Paketet nedan gäller för en timmes fotografering av verksamhetsbilder och/eller porträtt. Paketet kan anpassas efter behov.

Vad som ingår


  • Planering och förberedelse
  • 1 timmes fotografering
  • Bildredigering
  • 20 bilder ingår
  • Högupplösta samt webbanpassade bilder
  • Fri användning
  • Resa inom Östergötland ingår


10000 kr

exkl. moms

Rekommendationer

Martin W.


"Jennys förmåga att fånga spontana ögonblick är något utöver det vanliga. Varje gång kameran kom fram kände jag mig trygg och bekväm, vilket jag inte hade väntat mig. Resultatet blev över förväntan! Bilderna är klockrena för att visa upp min verksamhet och jag har fått mycket positiv feedback för dem. Tack, Jenny!"

Ebba E.


"Att stå framför kameran är inget som kommer naturligt för mig och jag var riktigt nervös inför att fotograferas. Hon gav tips och lättade upp stämningen när nervositeten tog överhanden och efter en stund så kändes det till och med helt normalt att fotograferas. Så tack vare Jenny och hennes professionalism så blev upplevelsen avslappnad och riktigt kul! Jag rekommenderar ALLA att anlita Jenny som fotograf!"

Madeleine F. L.


"Snabbtänkt och spontan! Samtidigt som Jenny är förberedd och har en välgjord plan, backar hon inte heller för impulsiva idéer. Hon ser saker man själv inte tänker på och fångar enkelt den perfekta mikrosekunden. Hon gör allt jobb åt en, det enda man behöver göra är att dyka upp."


Redo att visa vem du är?


Skicka bokningsförfrågan här, och berätta mer om dina planer.

Kvinnan står på en äng med vita blommor framför sig under porträttfotograferingen.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du hantering av dina personuppgifter i enlighet med min integritetspolicy.

Bokningsvillkor hittar du här.