Felicia ❤️ Fredrik


Jag hade förmånen att få följa med Fröken Fotografi (Ellen Karlsson) som second shooter på Felicia och Fredriks bröllop i Bjärka-Säby, som dessutom bara ligger en kvart hemifrån mig. Och vilken bröllop! Brudparet var så himla gulliga och fina.


Vi började med att fota Felicias förberedelser i Gamla slottet, och vi lyckades även fånga hennes föräldrars reaktioner när de såg henne i klänningen. 🥹 Därefter tog vi porträtt med brudföljet innan det blev dags för vigseln som skedde i den vackra lövskogen vid Nya slottet. Det var en personlig vigsel som inte lämnade ett öga torrt.


Därefter tog vi enskilda porträtt med brudparet framför nya slottet och sedan gruppbilder med familjerna. Sedan blev det dags för mingel vid festlokalen Magasinet som är en rustik tegelbyggnad på området. Middagen kom igång med fina tal och innan huvudrätten serverades tog vi en paus för att gå ut och ta några sista porträtt i det lite mjukare Golden hour-ljuset. Därefter var det dags för oss fotografer att avvika.


Jag är tacksam att jag fick ta del av denna fantastiska dag och är väldigt imponerad över Bjärka-Säby som bröllopsplats. Så mångsidig och vacker!


← Tillbaka

Brudparets ord


"Jenny - du följde med som andrefotograf på vår bröllopsdag. Det var då vi träffade dig för första gången, precis då när allt var som allra mest nervöst och pirrigt. Du var lugn och lyhörd och fotade oss på samma vis. Du fångade bilder där och då - just precis de där viktiga ögonblicken oss två emellan. Du har fångat bilder där vi kan se tillbaka på våra nära och käras genuina uttryck, leenden och tårar och njuta av mingelbilder som vi inte ens visste fanns. Tack för att du följde med på vår dag och att du givit oss så fina bilder."