Johan ❤️ Carolin


I slutet av maj hade jag äran att få följa med fotograf Therese Thörne som second shooter på ett helt fantastiskt bröllop i Enköping. Mottagningen och festen ägde rum på pampiga Ekolsunds slott och vigseln hälls i en närliggande kyrka.


Både Carolin och Johan gjorde sig i ordning på slottet för att sedan träffas för en First look i slottsparken. Det blev verkligen en fin stund för dem. Nervositeten var givetvis närvarande och stegrade strax innan vigseln. När den var över verkade det som att alla spänningar släppte och de kunde äntligen fira att de nu var man och hustru! Efter många kramar utanför kyrkan åkte de med veteranbil tillbaka till slottet där vänner och släkt tog emot dem med öppna armar för en fest de sent ska glömma.


Jag är väldigt tacksam över att jag fick ta del av Johan och Carolins stora dag!


← Tillbaka

Brudparets egna ord


"Vi är så glada att Jenny var med och förevigade vår bröllopsdag. Hon fick med så fina ögonblick och så mycket känsla i bilderna. Hon var väldigt lugn och det var skönt för oss pirriga själar. Hon fick med detaljer i bilderna som vi inte ens visste gick att få med! Det är så fint att ha att se tillbaka på i efterhand. Vi rekommenderar henne varmt!"