Therese ❤️ Oskar


Åter igen hade jag den stora lyxen att få följa med Fröken Fotografi (Ellen Karlsson) som second shooter på ännu ett bröllop. Denna dag var det äntligen dags för Therese och Oskar att gifta sig.


Dagen började med att fotografera Thereses förberedelser i den vackra sviten på Gränsö. Därefter kom brudgummen Oskar och knackade på dörren, och då blev det pirrigt. De hade en superfin first look till tonerna av musik vid vattenbrynet. Därefter tog vi porträtt innan det blev dags att åka till kyrkan inne i Västervik.


Sankt Petri kyrka var riktigt fin och rekommenderas till alla som vill gifta sig i Västervik! Vigseln var glädjefylld och satte stämningen för resten av dagen och kvällen. I en vacker veteranbil åkte brudparet sedan tillbaka till Gränsö där mingel framför slottet väntade. Vi fotografer fick ta del av en superrolig start på middagen, innan det var dags för oss att tacka för oss och fara hemåt igen.


Vilken dag! Jag är återigen så tacksam!


← Tillbaka

Brudparets ord


"STORT TACK för underbara bilder! 😍 Dom kommer vi ha mycket glädje av när vi vill titta tillbaka på vår magiska dag. Vi önskar dig all lycka till, brudparen som väljer dig kommer bli så lyckliga som får ha dig som fotograf och få så fina foton. Vi är så glada att du var med på vår bröllopsdag."