Det lilla barnet sitter mellan sina föräldrar och håller i en blomma.
Jenny Widén

Familje- och bröllopsfotograf i Linköping & Östergötland

Hej! Vad kul att just du har hittat hit! Jag heter Jenny och vill hjälpa till att föreviga det som betyder mest för dig. Personligheter och relationer ligger i fokus för mina bilder och därför ser jag till att göra fotograferingen till en rolig upplevelse – så att du kan slappna av och vara dig själv.

Det här är min grej:
- Naturliga och livfulla bilder
- Avslappnad fotografering
- Jag fångar det vackra i det äkta

Vad för dig hit?

Det är jag som är Jenny

Mer om mig
Familjefotograf Jenny Widén.

Möt fotografen

Jag är mamma, fru, storyteller och fotograf. När jag fick mina barn upptäckte jag hur viktigt det är att ha bilder att se tillbaka på. Och hur stärkande bilder kan vara, både för en själv, och för hela familjen. Därför vill jag nu hjälpa andra att skapa sina egna ovärderliga minnen med hjälp av fotografi.

Fina ord från tidigare kunder


Rekommendationer
Familjen har roligt under familjefotograferingen i Linköping.

"En otroligt kul fotografering"


"Vill du ha en helt fantastisk, lätt och rolig fotografering? Då är det Jenny du ska vända dig till. Hon fotade hela vår familj under en familjefotografering ute i det fria. Allt kändes väldigt naturligt och vi hade så roligt, tiden bara sprang iväg. När fotona levererades blev vi mer än nöjda. Hon har inte bara lyckats fånga oss på bild utan hon har också lyckats fånga de där små ögonblicken som gör det så bra. Vi är verkligen supernöjda. Stort tack för en otroligt kul fotografering och fina minnen!"


/Josefine & Joel

En pappa åker rutchkana med sitt barn.

"Proffsigt bemötande"


"Jenny gjorde oss väldigt bekväma att bara göra vanliga saker tillsammans trots en kamera närvarande, hennes avslappnade och samtidigt proffsiga bemötande gav verkligen resultat i bilderna också. Så himla fina bilder på oss en vanlig hemmadag. Är enormt tacksam för dessa bilder och kan varmt rekommendera denna typ av fotografering och speciellt av Jenny."


/Lisa & Dennis

Paret håller om varandra under en gravidfotografering utanför Linköping..

"Avslappnad stämning"


"Vi är jättenöjda! Det vi upplevde som det bästa med fotograferingen var att Jenny lyckades skapa en avslappnad stämning där vi kunde vara oss själva och inte ha fokus på kameran! Rekommenderar Jenny till alla som vill ha en fotograf som skapar en lugn, avslappnad men även rolig fotostund.”


/Gabriella & Thomas

Ett brudpar som håller om varandra.

"Fina ögonblick"


"Vi är så glada att Jenny var med och förevigade vår bröllopsdag. Hon fick med så fina ögonblick och så mycket känsla i bilderna. Hon var väldigt lugn och det var skönt för oss pirriga själar. Hon fick med detaljer i bilderna som vi inte ens visste gick att få med! Det är så fint att ha att se tillbaka på i efterhand. Vi rekommenderar henne varmt!"


/Carolin & Johan

Två barn tittar över sina föräldrars axlar.

"Lekte fram bilderna"


"När vi skulle välja fotograf för att fota våra två söner letade vi efter någon som kunde ta fram både känsla men framförallt personligheten hos dom. Det var precis vad vi fick hos Jenny. Hon lekte fram bilderna och inkluderade dom i skapandet och resultatet blev fantastiskt! Vi kunde inte vara mer nöjda. Utöver bilderna så har hon också haft tydlig och snabb kommunikation samt varit flexibel. Vi skulle rekommendera Jenny till alla som vill ha ett minne för livet i form av fotografier."


/Lina & Sebbe

Följ mig på Instagram
@jenny.widen.foto