En gravid kvinna och hennes man sitter i en säng under en gravidfotografering i Linköping.

Föreviga din graviditet

Att vara gravid kan vara det absolut häftigaste du varit med om, men också det jobbigaste. Oavsett, så är det en tid till bredden full av känslor och förväntan. Jag vet själv hur lätt det kan vara att skjuta på en fotografering – speciellt om kroppens förändringar känns ovana. Men jag vet också att om några år kommer både du och barnet som nu är därinne att ÄLSKA att titta på bilderna från när mamma var gravid.

Så ta den här chansen och låt mig visa dig hur otroligt grym du är som skapar liv i din kropp!

Portfolio

"Oändligt tacksamma för att vi nu har så många fina foton på vår växande familj."

Denise & Simon
Gravidfotograf Jenny Widén

Känner du igen dig?


Plötsligt slår det dig att dina spegel-selfies inte riktigt räcker till för att fånga graviditeten. Du vill ha minnen som sträcker sig längre än ett Instagram-inlägg. Bilder som inte bara fångar stunden utan också ger dig en självförtroende-boost. Du önskar känna dig vacker och kraftfull på varje bild, utan att behöva förvandlas till en Disney-prinsessa. Du söker helt enkelt äkta och vackra bilder från din graviditet. Om detta resonerar med dig, så är du på rätt plats. Jag var en gång i samma situation och strävar efter att göra din gravidfotografering till en lättsam upplevelse som ger autentiska och starka bilder som du kommer att älska.


Priser

En närbild av en bar gravidmage.
BAspaket

Gravidfotografering

Välj den miljö som känns rätt – i ert hem eller utomhus. Du och eventuell partner myser med magen, medan jag ser till att ni får fina minnen att se tillbaka på. Ni får bilder på bara mamma, på båda föräldrarna och detaljbilder på magen. Enkelt och äkta.

Detta ingår:

60 min fotografering

8 st högupplösta digitala bilder, som ni väljer från från ett urval på minst 30 bilder.

– Inför-guide

– Professionel bildbehandling

– Svartvita kopior

– Leverans i webbgalleri

PRIS:

2500 kr

Älskar ni resultatet? Levla upp!


Efter att ni fått se bilderna får ni bestämma om ni vill utöka baspaketet genom att köpa ut fler digitala bilder och/eller professionella fysiska fotoprodukter.

 

Många fotografier utspridda på ett bord.
Tillval

Extra bilder


Svårt att välja? Ni kan givetvis välja att köpa ut fler digitala bilder än vad som ingår i baspaketet. Då tillkommer följande, utöver baspaketpriset:


+ 5 bilder till: 1 000 kr

+ 15 bilder till: 2 000 kr

+ Alla bilder i urvalet: 3 000 kr (plus en 30x40 cm fine art print på köpet!)Två tavlor på en vägg.
tillval

Fotoprodukter


Fotografier gör sig bäst i print – så är det bara! Perfekt till hemmet eller att ge bort.


Ni får tillgång till min webbutik i samband med leverans dör ni kan köpa förstoringar, kompletta tavlor, fotoalbum och photo box.


En gravid kvinna står vid en sjö och blir kramad av sin man.

Hur går det till?

Illustration av en kalender.

1. Boka


Vi hittar en passande tid, och bokningen bekräftas med betald handpenning på 1250 kr (som sedan dras av från slutfakturan).

Illustration av en systemkamera.

2. Fotograferas


Fotograferingen sker på den plats vi bestämt. Jag pratar och skojar med er så att ni ska få en fin stund.


Illustration av en pekande hand.

3. Välj era bilder


Inom 3 veckor får ni ett webbgalleri ur vilket ni väljer vilka bilder ni vill ha och om ni önskar göra några tillval.

Illustration av en kuvert och hjärtan.

4. Få era bilder


När slutfakturan är betald, får ni ett nedladdningsbart webbgalleri med era färdiga bilder. Ev. fotoprodukter kommer på posten. Njut!

Rekommendationer

Ett par går hand i hand framför en ek.

"Smidigt och lugnt"

"Supernöjda med fotograferingen och bilderna. Det var en enkel och smidig fotografering och det kändes så lugnt att fota med vår mindre lugna snart tvååring! Bilderna blev jättefina och nästa gång vi ska fota väljer vi såklart Jenny igen."


/Sofia & Fredrik

Ett par står framför ett fönster och tittar på kvinnans gravida mage.

"Oändligt tacksamma"

"Opretentiöst, härligt och roligt - så kan vi i korta drag beskriva vår fotografering med Jenny! Och bilderna blev precis som vi tänkt - och bättre! Oändligt tacksamma för att vi nu har så många fina foton på vår växande familj."


/Denise & Simon

Ett par står i solnedgången och håller om varandra och kvinnans gravida mage.

"Vi kunde vara oss själva"

”Vi är jättenöjda! Det vi upplevde som det bästa med fotograferingen var att Jenny lyckades skapa en avslappnad stämning där vi kunde vara oss själva och inte ha fokus på kameran!  Rekommenderar Jenny till alla som vill ha en fotograf som skapar en lugn, avslappnad men även rolig fotostund.”


/Gabriella & Thomas

En gravid kvinna står framför klippor vid havet.

Frågor och svar

Hur går fotograferingen till?

Vi möts upp på en i förväg bestämd plats, pratar igenom upplägget och jag dubbelkollar era önskemål.

Jag pratar med er mycket under fotograferingen, peppar er och visar hur bilderna blir emellanåt. Ni får kanske uppdrag i form av att kramas eller prata gamla minnen. Mitt mål är att ni ska känna er avslappnade och bekväma.

Vi tar varierande bilder på bara mamman, mamman med partner, och med eventuella syskon och husdjur. Jag tar både närbilder och översiktsbilder.

Vad ska vi ha på oss?

Det viktigaste är att ni klär er så att ni känner er bekväma och fina! Jag jag har ändå några tips som kan göra bilderna lite extra fina:
- Undvik mönster med stora kontraster
- Undvik stora blaffiga loggor/märken
- Försök hålla er till dova, naturnära färger (som grått, brunt, svart, vitt, beige, ljusgult samt dova grönt, blått och orange).

Klä er varmt om det är kallt ute - gärna lager på lager och underställ. Jackor kan bli lite bylsiga - ta gärna med stickade tröjor istället. Om det är snöigt rekommenderar jag ljusa färger så att det inte blir för starka kontraster mot den vita omgivningen.

Jag har börjat bygga upp en liten lånegarderob för gravida som hittils innehåller tre olika plagg:
1. En rosa mönstrad långklänning
2. En vit oversized strandskjorta
3. En enkel svart knälång klänning.

Lånegarderoben kommer successivt byggas ut, så kolla gärna med mig när det är dags för din fotografering.

Kostar det extra att boka om?

Om det regnar, är storm, eller någon av oss blir sjuka bokar vi såklart om till en ny dag, utan extra kostnad.

Var och när sker fotograferingen?

Jag utgår från Linköping, men kan ta mig till andra platser i mån av tid och mot reseersättning.

Mina fotograferingar sker framför allt utomhus och jag har fina platser i Linköpingstrakten och runt Sturefors som jag gärna rekommenderar. Om ni ni någon särskild plats i åtanke kör vi såklart på det. Jag kan även komma och fotografera er i ert hem.

Fotograferingar utomhus sker cirka 1-2 timmar före solnedgången (klockslag skiftar alltså under årets lopp) på grund av att ljuset är som bäst då.

När och hur får vi våra bilder?

Inom 3 veckor från fotograferingen får ni ett urval bestående av cirka 30 bilder i ett digitalt galleri. I lugn och ro väljer ni ut era favoriter genom att hjärt-markera dem och sedan skicka in er lista till mig.

När slutfakturan är betald färdigställer jag era valda bilder och levererar dem som digitala filer i två olika upplösningar i ett nytt webbgalleri inom 1 vecka. Från detta galleri kan ni ladda ner alla bildfilerna till den eller de enheter ni vill spara bilderna på.

Om ni valt att köpa till fysiska produkter som förstoringar eller fotobok, dröjer leveransen av dessa ytterligare några veckor.

Kan man kombinera en gravid- och familjefotografering?

Ja, självklart! Jag älskar att fota gravida och jag älskar att fota familjer och att kombinera de två är ju det naturliga!

Fundera dock gärna på om ni förutom bilder tillsammans med barnen även vill ha enskilda bilder på bara mamman eller mamman med partner. Då kan en barnvakt behöva följa med som kan passa barnen en stund, om de är små. :)

Redo att skapa minnen?


Skicka er bokningsförfrågan här, och berätta mer om era tankar.

OBS! Jag har ett begränsat antal fotograferingstider, så hör av dig i god tid.

Jag sms:ar när jag skcikat mitt mailsvar

Genom att skicka in detta formulär godkänner du hantering av dina personuppgifter i enlighet med min integritetspolicy.

Bokningsvillkor hittar du här.

Följ mig på Instagram
@jenny.widen.foto